Kulhuse Kultur- og Medborgerhus

Udstillingssæsonen i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus åbner med udstilling af malerier og skulpturer af kunstner Ulla Bjervig.

Med titlen: ”Nysgerrighed – en kilde til inspiration” med kunstner Ulla Bjervig udstiller Kunst før Columbus lørdag den 9. og søndag den 10. april 2022 malerier og skulpturer. Udstillingen er åben kl. 11- 16. Om lørdagen kl. 11.30 fortæller kunstneren om arbejdet med værkerne og er derudover til stede begge dage.

Ulla Bjervig er uddannet billedkunstner og bor i Birkerød. Her i sit dejlige atelier maler hun oliebilleder fyldt med historier, fantasier og forestillinger. Det er tydeligt, at elementer fra naturen inddrages i den lyrisk abstrakte billedverden, men naturalismen er langt borte, når udvalgte figurative elementer sættes i uventede sammenhænge og får en ny betydning.Billede af Ulla Bjervig

Elementerne i Ulla Bjervigs billedverden flyttes både rundt, gentages eller forstørres og på den måde undersøger Ulla Bjervig, hvordan betydningen af elementerne ændres alt efter placeringen på billedfladen.

Et forskerarbejde til evig inspiration.

Ulla Bjervig er elev af billedkunstneren Niels Wamberg og debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1985. Hun har bl.a. udstillet flittigt i årenes løb både i Danmark, Sverige, og Italien. Ulla Bjervig er medlem af Kvindelige Kunstners Sammenslutning. I 2018 blev hun udnævnt til Årets Kunstner i Rudersdal Kommune.

Der er gratis adgang til udstillingen.