Kulhuse Kultur- og Medborgerhus

Elsebeth Altschuler udstiller malerier og skulpturer.

Billede Elsebeth Altschuler
I weekenden lørdag den 11. og søndag den 12. september, kl. 11.00 -16.00 kan du opleve udstilling med malerier og skulpturer af Elsebeth Altschuler.


Elsebeth Altschuler er autodidakt billedkunstner med en fortid som tekstilformgiver, uddannet på Hellerup Textil Akademi. Elsebeth har hele sit voksenliv arbejdet med form og farve i mange forskellige materialer. For ca. 30 år siden startede hun med at male med akvarel, og ca. 10 år senere gik hun over til olie og akryl.


Elsebeth Altschuler arbejder fortrinsvis med stærke farver og genkendelige figurer i et abstrakt univers. Når hun arbejder med sine billeder vokser de op under processen og farver og figurer kommer til. Hun benytter sig af mange forskellige teknikker f.eks. serigrafi, sampling, decoupage, stencils mm. Elsebeth Altschuler har fulgt mange kurser på bl.a. Holbæk Kunsthøjskole og Ærø Kunsthøjskole og arbejder fortsat med at afprøve nye teknikker, nye malemidler, nye farver, som kan indgå i hendes malerier. Som noget nyt har hun det sidste års tid eksperimenteret en del med skulpturer i træ eller beton, som også vises på udstillingen.


Elsebeth har deltaget i 3 censurerede udstillinger og derudover udstillet i mange kunstforeninger. Se mere på www.ealtschuler.dk