Kulhuse Kultur- og Medborgerhus

Kunstnergruppen "Klipperne"

Plakat - KlipperneUdstilling med hele seks kunstnere i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus lørdag den 2. og søndag den 3. juli, kl. 11 -16. Fernisering lørdag kl. 11.


Her vises kunst i alle afskygninger fra skulpturer, akvareller, grafik til malerier, når kunstnergruppen ”Klipperne” udstiller i ”Kunst før Columbus” den første weekend i juli. Her præsenteres værker af Anders Ulstrup, Peter Hesk, Annelise Pio Hansen, Susan Lüth Hedegaard, Finn Westergaard og Niels Christensen.   
Kunstnergruppen ”Klipperne” beskriver om sig selv: ”Vi er en gruppe kunstnere, som gennem vores mangeårige kunstneriske virke, (endelig) har fundet hinanden. Til trods for at vi grundlæggende repræsenterer seks forskellige genrer, udfordrer og inspirerer vi gensidigt, for på den måde at sikre, ikke bare vores egen, men også vores kollektive udvikling i en kontinuerlig proces.
Vi kan lide at skabe fællesudstillinger, som bygger på den enkelte kunstners personlige udtryk, men samtidig opfattes som den helhed, der vil gøre udstillingen spændende at bevæge sig rundt i. Vi tilstræber en ophængning, hvor vi kan tilbyde kunstneriske oplevelser på tværs af vores forskellige kunstneriske udtryk. Vi vil med stor fornøjelse sigte mod en udstilling, som overrasker og sætter vores arbejde op mod hinanden i en symbiose.
I vores udstilling vil detaljerede stilleben møde drømmeagtige landskaber. Stiliserede grafiske landskaber rammer ekspressive portrætter, og finurlige, lette akvareller støder sammen med bronzer af dansende kvinder m.m.”

Du kan se mere om kunstnergruppen på klipperne.dk
Der er gratis adgang til udstillingen og undervejs gennem udstillingen vil kunstnerne skiftes til at være til stede.  
Kontaktoplysninger Koordinator: Gitte Krogsgaard, tlf. 2848 94 64 og mail gitte.krogsgaard@outlook.dk