Kulhuse Kultur- og Medborgerhus

Tilknyttede klubber

Kulhuse Kultur og Medborgerhus danner rammen for de tilknyttede foreninger, klubber og andre gruppers aktiviteter. Kultur og fritidssekretariater tager, i samråd med brugerrådet, stilling til hvilke foreninger der er tilknyttet.

Billardklub

Tirsdagsholdet spiller billardSkovens Billardklub har to billardborde på første sal, som anvendes flittigt - der spilles på alle hverdage. Klubben lægger vægt på socialt samvær, og arrangerer Sommerfest for medlemmer med ledsager, samt Julefrokost.

Hvis du vil spille med skal du henvende dig til Klubformand Palle Jørgensen, som anviser ledige spilletider, telefon 44 13 00 99; @mail borismis@pc.dk

Kontingent er pt. kr. 50,- pr måned og kan indbetales til Arbejdernes Landsbank 5365 0244 810. Kontingentet inkluderer spilletid og egenbetaling for deltagelse i Sommerfest og julefrokost

Bog Café

Onsdagsmøde i Bogcafeen

Bog Cafeen er primus motor for mange af Husets aktiviteter. En lang række frivillige arrangerer blandt andet "Åbent bibliotek" hver onsdag kl. 14 - 17. Her kan du købe en kop kaffe og lidt kage, låne bøger - gamle, såvel som nye, være sammen med ligestillede borgere fra området og høre seneste nyt.

Hvis du har brug for at benytte en fotokopimaskine, PC eller printer, så er det også her.

Derudover arrangerer Bog Cafeen, foredrag, markeder, svampetur, vin / øl smagning, motion, mixmedia kurser og strikkecafé.

Hvis du vil være medlem i Bog Cafeen kan du melde dig ind når der onsdagsåbent. Kontingentet er kr. 75,- som dækker kalenderåret, som kan indbetales til Arbejdernes Landsbank 5365 0310 694. Der betales særskilt for deltagelse i klubbens arrangementer.

Bogcafeen kan kontaktes hver onsdag mellem kl 14 og 17 på telefon 47 53 69 87 eller på @mail bogcafe@hotmail.com

Kulhuse Filmklub

Huset råder over et rigtig godt Video- og Lydanlæg, samt en sal med plads til 50 personer.

Vi viser film den anden mandag kl. 16 i måneden fra november til og med maj. Medlemmerne kommer med forslag til program, som bestyrelsen fastlægger på Generalforsamlingen i oktober. Vi har sociale arrangementer til jul og fester også lidt ved Generalforsamlingen.

Da vi for tiden har nået det maksimale antal medlemmer der kan sidde i salen skal anmodning om medlemskab rettes til vores kasserer Vivi Christensen, telefon 24 45 64 11 @mail vivi19091948@gmail.com, der løbende har styr på medlemstallet. Kontingentet er kr. 100,- pr. år inklusive de sociale arrangementer.

Henrik B. Pedersen er formand og kan træffes på telefon 20 20 75 41, @mail henrikb.pedersen@me.com

Havbadeklubben Fjordrejerne

Vi er en gruppe helårsbadere, der mødes hver morgen kl. 08:00 ved trappen yderst på vestmolen i Kulhuse Havn.  Vi er meget selskabelige, og har forskellige sammenkomster i Kulhuse Kultur og Medborgerhus. Vi har et kontingent på kr. 25,. pr. år, for at støtte Huset.

Vi har ingen klubformand, hvis du er interesseret møder du bare op på havnen (Vestmolen) kl. 08:00.

Håndarbejdsgruppen

Håndarbejdsgruppen mødes hver mandag mellem kl. 10 og 12, hvor gruppen syr, strikker, hækler, snakker, og drikker kaffe. Hver deltager medbringer selv sit håndarbejde.

Alle er velkommen. Kontakt: Ulla Noe-Nygaard, telefon 22 72 30 37

Kortklubben

KortspilSelv om det er en alvorlig sag at spille kort er der plads til latter og hygge hos kortspillerne. Vi starter altid med en kop kaffe og oftest lidt hjemmebag før vi kaster os ud i spillet.

Der spilles Jydewhist, med satser så alle kan være med. Vi har et kontingent på kr. 25,- pr. år, for at støtte Huset, og giver hver gang kr. 20,-for kaffe og kage.

Hvis du vil være med henvender du dig bare til Formand Henrik Petersen, telefon 42 30 45 58 @mail henrik150@live.dk


Krea - gruppen

Kreagruppens stenansigter

Vi mødes en gang om måneden, ofte den første fredag, mellem kl. 10 og 14
Vi udveksler ideér, inspirerer og hjælper hinanden med forskellige kreative sysler og har det hyggeligt. Vi arbejder med mange forskellige slags materialer. Det kan være papir, pap, sten, træ, skaller, perler, kranse eller noget helt andet, alt efter hvad vi sammen finder på. Alle kan deltage og sammen aftaler vi fra gang til gang, hvilke ideér og temaer, vi har lyst til at fordybe os i.


Det koster kr. 25 pr. gang til diverse grundmateriale mv. Udgifter til særligt materiale kan forekomme.
Kontakt: Gitte Krogsgaard, telefon 28 48 94 64, @mail gitte.krogsgaard@outlook.dk

Malegruppen

MaleriFormålet med gruppen er at dyrke fælles interesser til kunst, især maleri. Vi mødes for at arbejde sammen og hjælpe hinanden og der igennem have et godt socialt samvær.

Alle er meget velkommen, og vi har plads til mange flere i gruppen. Du sørger selv for materialer, og vi giver hvert år kr. 25,- pr. medlem for at støtte Huset.

Kontaktpersoner:

  • Bitte Petersen 42 25 11 62
  • Inge Schønherr 22 76 89 57

Motion for Seniorer

Vi mødes hver torsdag mellem kl. 10 og 11. Sæsonen går fra oktober frem til marts, hvor vi motionerer efter Gotved gymnastik program, med fokus på at skabe flow, sammenhæng og energi i kroppen

Kontakt Maia Petterson, telefon 50 59 26 03 mail maipet45@gmail.com

Patchwork

Patchwork

Gruppen mødes hver tirsdag fra 1. september til 1. april mødes vi fra kl. 9 - 12 hver tirsdag for at dyrke vores interesse.

Gruppen formål er at sy Patchwork, at inspirere hinanden og at have det hyggeligt sammen. Gudrun er vejleder og er uddannet indenfor quiltning. Vi skiftes til at have kage med til kaffen.

Kontakt Yvonne Hansen, telefon 21 40 87 10 @mail yvonnehbh@hotmail.com

Petanque

Vi er en lille flok, der samles hver torsdag formiddag kl. 10 for at spille petanque på vores fine bane bag Huset.

Kontaktperson Michael Meulengracht telefon 20 41 28 01 @mail michael@meulengracht.com

Pilates

Tirsdag kl. 09:30 til 11 er der Pilates. Holdet er fuldtegnet, og der tages desværre IKKE flere deltagere ind.

Træn dig glad

Træn dig glad består af let træning, der kan udføres både siddende og stående. Træningen er for ældre, hvor kondition, muskelstyrke, smidighed, knogler og balance trænes. Vi bruger bolde og elastikker, som du kan låne.

Tirsdage fra kl. 13-15, første gang den 18. januar.Siddende motion

Vi drikker kaffe fra kl. 14, og hjælper hinanden med at flytte borde og stole både før og efter træningen.

Velkommen til holdet der gør kroppen og sindet glad.

Kontakt: Agnethe Christensen telefon 22 70 56 27 eller Randi Gadgaard telefon  30 48 11 18.Tilmelding skal ske på mail, med navn og telefonnummer til Agnethe Christensen netca@hotmail.dk eller ring til Agnethe på 22 70 56 27, hvis du ikke har mail, alle er velkommen.

Upcycling cafe

Kulhuse Kultur- og Medborgerhus afholder upcycling cafe hver lørdag kl. 10 -13
Upcycling cafeen er stedet hvor vi hjælper hinanden med at fikse og reparere alt det der lige mangler en knap en lap eller som skal blive til noget helt andet.
Du medbringer selv det du skal bruge
Der er mulighed for the eller kaffe.      .
Kontaktperson: Marianne 26 80 38 98