Kulhuse Kultur- og Medborgerhus

Foredrag med åndedrætsøvelser
Wim Hof-metoden

Lørdag den 25. juni 2022

Åndedrætsøvelser efter Wim - Hof metodenBirger Hanzen er certificeret Wim Hof instruktør og kommer her til Kulhuse Kultur- og Medborgerhus og fortæller om Wim Hof-metoden og hvad åndedrættet kan gøre for os ved bevidst vejrtrækning.
Wim Hof-metoden arbejder med 3 områder; vejrtrækning, kuldeeksponering (vinterbadning) og mindset. Det er en metode, som kan gøre dig bedre til at håndtere eksterne faktorer som stress, udbrændthed, depression og autoimmune udfordringer.
Måske du har set udsendelsen `Træk vejret´ på DR, hvor Birger Hanzen er instruktør og måske du drømmer om at blive vinterbader eller være i vandet i længere tid end bare et dyp. Wim Hof er en metode, der hjælper dig hertil.
Vi har to hold med Birger Hanzen lørdag den 25. juni med intro til Wim Hof metode, Box Breathing, Wim Hof åndedrætsøvelser og hvor du også kan opleve virkningen med et koldt fod/håndbad.
Hold 1: Kl. 10 – 12
Hold 2: Kl. 13 – 15

Tilmelding til bogcafe@hotmail.com – oplys om du vil tilmeldes hold 1 eller 2. Pris 100 kr., medlemmer af Bogcaféen 75 kr.  
Tilmelding er efter først til mølle. Sidste tilmeldingsfrist er 1. juni.
Du skal have løst og behageligt tøj på, medbringe en yogamåtte eller liggeunderlag, balje til fod/håndbad samt håndklæde. Evt. tæppe og pude. Der er være mulighed for at prøve et isbad, så medbring badetøj.